header image

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ: ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΡΟΔΟ

25/11/2011

«Εξελίξεις στις Τράπεζες. Η Απασχόληση, οι Αμοιβές, το Ασφαλιστικό και οι Εργασιακές Σχέσεις στο στόχαστρο» είναι το θέμα, των ενημερωτικών συζητήσεων που οργανώνει η ΟΤΟΕ στις παρακάτω περιοχές της Ελλάδας:
- Σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καρδίτσας, θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν: ο Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων της ΟΤΟΕ Σωτήρης Σαξώνης και  τα μέλη της Διοίκησης Τάκης Σκαρτσολιάς και Χρήστος Τζαμάλης.
- Σήμερα, στις 6.00 το απόγευμα, στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Πρέβεζας, (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 15), θα παραβρεθεί και θα μιλήσει: ο Γεν. Γραμματέας της ΟΤΟΕ, Αχιλλέας Μυλωνόπουλος.
- Σήμερα , στις 2.30 το μεσημέρι, στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Χαλκίδας (Ελευθερίου Βενιζέλου 9), θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν: ο Αν. Γεν. Γραμματέας και Γραμματέας Τύπου, της ΟΤΟΕ, Δημήτρης Φωτόπουλος και  τα μέλη της Διοίκησης Γιάννης Δουρδούνης και Κώστας Γιακουμής.
- Την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στις 18.00, στο ΑΚΤΑΙΟΝ (Μανδράκι), της Ρόδου,  θα παραβρεθεί και θα μιλήσει: ο Γεν. Γραμματέας της ΟΤΟΕ, Αχιλλέας Μυλωνόπουλος.

Ακολουθήστε μας