header image

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

02/05/2017
  • Kλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο σ. Σταύρο Κούκο, θα βρίσκεται σήμερα στις 18:30 στο Ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE» στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού, με θέματα:  Εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία, Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν, Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης, Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.

  • Την Πέμπτη 4/5/2017 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο σ. Σταύρο Κούκο και τον Αντιπρόεδρο σ. Σωτήρη Σαξώνη, θα βρίσκεται στις 19:00 στο Ξενοδοχείο «GRAND SERAI» στα Ιωάννινα, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού με θέματα:  Εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία,  Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν, Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης, Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.

  • Την Πέμπτη 4/5/2017 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα σ. Αχιλλέα Μυλωνόπουλο θα βρίσκεται στις 19:00 στο Ξενοδοχείο «MEDITERRANEAN» στη Ρόδο, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του νησιού, με θέματα: Εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία,  Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν, Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης, Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.
Ακολουθήστε μας