header image

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

05/12/2016

Η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη και ενώνει τη φωνή και τη δύναμή της με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας, που αγωνίζονται ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας και της ισοπέδωσης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Ο αγώνας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, ενώ ταυτόχρονα βαθαίνουν περαιτέρω την ύφεση της οικονομίας και καταδυναστεύουν τη χώρα μας, είναι η δική μας απάντηση στους δανειστές και στην Κυβέρνηση, που τις υλοποιεί. (Λεπτομέρειες στην σχετική Ανακοίνωση).
Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της UNI Europa κατά την 22η συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 1η Δεκεμβρίου 2016, δήλωσε την υποστήριξή της στη Γενική Απεργία στην Ελλάδα στις 8 Δεκεμβρίου, ενάντια στην συνεχιζόμενη διάβρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων συναδέλφων και σε άλλα καταστροφικά μέτρα λιτότητας. (Λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου).


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8/12 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ.
Με παρουσία, με ψυχή και με καρδιά, γιατί καθήκον όλων μας τούτες τις ώρες είναι να πάρουμε πίσω ό,τι μας στέρησαν οι μνημονιακές πολιτικές – όχι μόνο για μας – αλλά και για τις επόμενες γενιές και τη χώρα μας, που πρέπει επιτέλους να αποκτήσει δύναμη, αξιοπιστία και υπόσταση στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, όπως αρμόζει στην ίδια και στο λαό μας. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 11:00

Ακολουθήστε μας