header image

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00

04/12/2013

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η πολιτική της σκληρής λιτότητας με τη λεηλασία των εισοδημάτων και τη συνεχή επιβολή φόρων που αποτυπώνεται στον Προϋπολογισμό που κατέθεσε η Κυβέρνηση στη Βουλή για το 2014, πρέπει να μη μείνει αναπάντητη από τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους της χώρας, που πλήττονται απ’ αυτήν.
Έχουμε όλοι χρέος να αντισταθούμε σ’ αυτήν την απάνθρωπη πολιτική της κοινωνικής εξαθλίωσης και η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η ΓΣΕΕ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 7 Δεκέμβρη (ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού) στις 18:00 στην Πλατεία Συντάγματος είναι αναγκαία. 
Καλούμε τους Συλλόγους μέλη της ΟΤΟΕ να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους εργαζόμενους, προκειμένου να συμμετάσχουμε ΟΛΟΙ μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.
Πρέπει να δείξουμε, ότι οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες ως μαχητικό κομμάτι της μισθωτής εργασίας, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας που πλήττεται βάναυσα από την κυβερνητική πολιτική, δεν συμβιβάζεται, δεν σιωπά, αλλά συμμετέχει και αγωνίζεται, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα που απέμειναν και επιχειρείται να κατεδαφιστούν με τον Προϋπολογισμό της λιτότητας και των φόρων του 2014.
Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ το Σάββατο 7 Δεκέμβρη το απόγευμα (18:00) στο Σύνταγμα. 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ, ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ακολουθήστε μας