header image

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

04/11/2013

Την προσεχή Τετάρτη στις 6 Νοέμβρη η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και ενώνει τη φωνή της με τους άλλους εργαζόμενους, με τους συνταξιούχους και τους ανέργους ενάντια, στις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν στην εξαθλίωση το λαό μας. (Λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου).

Λόγω των εξελίξεων που συντελούνται σήμερα με τη συγκεντροποίηση των ελληνικών Τραπεζών, μπαίνουν σε δοκιμασία τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων. Με στόχο την αποτροπή δυσμενών εξελίξεων για τους εργαζόμενους και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, η ΟΤΟΕ ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ξεκινάει κύκλο ενημερωτικών συγκεντρώσεων με όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους, με θέμα: «Αναδιαρθρώσεις στις Τράπεζες. Επιπτώσεις σε θέσεις εργασίας – σε εργασιακά και  ασφαλιστικά δικαιώματα (Συνταξιοδοτικά - Υγείας).» 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «GRAND SERAI».  Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Πρόεδρος, συν. Σταύρος Κούκος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, συν. Σωτήρης Σαξώνης και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Ασφαλιστικού της ΟΤΟΕ, συν/σα Βάσω Βογιατζοπούλου.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Πρόεδρος, συν. Σταύρος Κούκος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, συν. Σωτήρης Σαξώνης και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Ασφαλιστικού της ΟΤΟΕ, συν/σα Βάσω Βογιατζοπούλου. 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ REX. Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Πρόεδρος, συν. Σταύρος Κούκος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, συν. Σωτήρης Σαξώνης, ο Γραμματέας Τύπου και Δημ. Σχέσεων, συν. Δημήτρης Φωτόπουλος και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου & Γραμματέας Λειτουργικής Στήριξης της ΟΤΟΕ, συν. Γιάννης Δουρδούνης.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ. Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Γενικός Γραμματέας, συν. Αχιλλέας Μυλωνόπουλος, η Γραμματέας Ισότητας συν/σα Σοφία Κάντα και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, συν. Ανδρέας Καλλίρης.

Ακολουθήστε μας