header image

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΝΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ την Πέμπτη 18 Απριλίου

16/04/2013
  • Οι τελευταίες εξελίξεις στις Τράπεζες
  • Κλαδική ΣΣΕ ΟΤΟΕ – Τραπεζών   

- στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο ELECTRA PALACE, πραγματοποιείται συγκέντρωση Τραπεζοϋπαλλήλων του νομού Θεσσαλονίκης, με την παρουσία του Προέδρου της ΟΤΟΕ Σταύρου Κούκου και της Γραμ. Ασφαλιστικού Βάσως Βογιατζοπούλου.
Την ίδια ημέρα και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΟΤΟΕ Β. Ελλάδος (Βας. Ηρακλείου 32, 7ος όροφος) θα δοθεί συνέντευξη τύπου. 
- στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων (Μάρκου Μπότσαρη 68), πραγματοποιείται συγκέντρωση Τραπεζοϋπαλλήλων, με την παρουσία του Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ Αχιλλέα Μυλωνόπουλου.Την ίδια ημέρα και ώρα 17.30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων θα δοθεί συνέντευξη τύπου.
- στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πατρών  (Κολοκοτρώνη 20 – Πλατεία Όλγας), πραγματοποιείται συγκέντρωση Τραπεζοϋπαλλήλων, με την παρουσία του Αντιπροέδρου της ΟΤΟΕ Γιώργου Κωνσταντινόπουλου και του μέλους της ΟΤΟΕ και αναπλ. Προέδρου του Συλλόγου της Εμπορικής Τράπεζας Φωκίωνα Δημακάκου. Την ίδια ημέρα και ώρα στο Εργατικό Κέντρο Πατρών θα δοθεί συνέντευξη τύπου.
- στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) πραγματοποιείται συγκέντρωση Τραπεζοϋπαλλήλων, με την παρουσία του Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ Σωτήρη Σαξιώνη.
Την ίδια ημέρα και ώρα 17.30 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε μας