header image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΖΑΜΑΛΗ

21/01/2013

Έφυγες ξαφνικά και νωρίς και δεν πρόλαβες να δεις να ανθίζουν οι ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο.  Σεμνός και αθόρυβος μαχητής, στους δυσκολότερους καιρούς που γνώρισε η γενιά μας, πάλεψες με νου και με καρδιά υπερασπίζοντας με πίστη το δίκιο και τους αγώνες μας.
Ήταν οι αρχές και οι αξίες της ζωής σου που σε καθοδηγούσαν.
Ήταν η αγάπη σου και η αγωνία σου για τον άνθρωπο.
Ήταν η ήρεμη και σιωπηλή δύναμη της ψυχής σου, που έδινε σιγουριά και αισιοδοξία στους γύρω σου.
Ήταν η ευαισθησία, η διακριτικότητα και η ευγένεια του χαρακτήρα σου που έκανες κανόνες στη σύντομη ζωή σου.
Ήταν όλα αυτά και όσα ακόμα διαμάντια έκρυβες μέσα σου που όλοι εμείς χάσαμε κρατώντας μόνο ως ιδιαίτερη χαρά και πολύτιμη εμπειρία ότι σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε.
Η δική μας υπόσχεση ως ελάχιστο δείγμα τιμής και μνήμης είναι η συνέχιση των αγώνων μας και η στήριξη όλων μας στην οικογένειά σου.
                                  
            Αντίο φίλε Χρίστο.

_____________________

Ο Χρίστος Τζαμάλης  γεννήθηκε τον Μάιο του 1964.  Σπούδασε Μαθηματικό  με  ειδικές σπουδές στην Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά.  Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων FBBank από το 2006, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ ενώ το 2011 ανέλαβε Διευθυντής του ΔΙΚΕΤΕ (Διατραπεζικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης). Στο τελευταίο Συνέδριο της ΟΤΟΕ (Νοέμβριος 2012)  εκλέχτηκε Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΟΤΟΕ και ανέλαβε την Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού. 
Εκτός από την συνδικαλιστική του αφοσίωση, ο Χρίστος ήταν προπονητής μπάσκετ, σε ομάδες μπάσκετ γυναικών, με αξιοσημείωτη δράση.  Ασχολήθηκε επίσης με τη διοργάνωση αθλητικών Συνεδρίων και campκαι συμμετείχε ως ομιλητής σε πολλά εκπαιδευτικά Συνέδρια και ημερίδες του Πανεπιστημίου και της ΟΤΟΕ. 

ΟΤΟΕ

Φωτογραφικό Υλικό

Ακολουθήστε μας